Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜNDEM İSTAKOZ

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2024 12:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 12:47

Bizim ülkede bir vakanın raf ömrü 3 gün. 3 gün sonra yerini başka bir gündeme bırakıyor. Haberlere baktığımız zaman memlekette tamamen magazin ve yapay gündem var. Bizlerde dün öğrendiğini bugün unutan bir toplum olduk.

Her gün yapay gündemle,toplumun gerçek gündemi örtülüyor.

Şimdilik gündem;

İstakoz, Maldivye adaları, Rolex.

Emekli maaşı 10 bin lira.

Bir tek vatandaşın gündemi değişmiyor.

NEDEN KAYBETTİK

Seçimlerde niye kaybettik diye komisyon kuruluyor. Komisyona hiç gerek yok. Siyasi bir dil ile algılar üzerinden konuşmaya da gerek yok. Niye kaybettiklerini görmek istiyorlarsa  adres sokak.

Vatandaş tenceresine zerre katkı sunmayan gündemler ile oyalanmaktan çok sıkıldı. Öteye gitmesinler sadece emekliye, dar gelirliye, çiftçiye asgari ücretliye baksınlar yeter.

SEÇİMDEN SONRA

Bazı milletvekillerini, siyasetçileri seçim zamanında dahil vatandaşa sarıldığını, oturup çay kahve içtiğini hiç gördünüz mü?

Sair zamanlarda halkın arasında dolaştığını gören oldu mu? Mesela (M.Eyüp Özkeçeci, Derya Bakbak) gibi bu isimleri çoğaltabiliriz.

İnsan sevmeyen zihniyet siyaset yapmamalı. Geleceğe dair vizyonu olanlar siyaset yapmalı

Tamam öyleydi, böyleydi, parti içi, parti dışı liste savaşı vs. geçmişte kaldı. Siyasetçi gençlere umut vermeli, geleceği anlatmalı birazda. Ama nerdeee kayıplar kayıp

YERLİ HALK

Bakan Şimşek, Amerika'da konuştu: Yalnızca 'yerel halkı' enflasyonun düşeceğine inandırmamız gerekiyor. Ve devam ediyor;  Suriyeli kardeşlerimiz bu toprakların esas bileşenidir. Suriyeliler esas bileşense yerel halk kim ? Türk halkı ne zaman yerel halk oldu? Türk halkı için 'yerel halk' ifadesini kullanması ne cüret. Sanki Türkiye kabile kendileri sömürgeci vali ve Türk halkıda Kızılderili

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.