Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis memurunun çabası genç kızı kurtarmaya yetmedi

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2022 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:27
Kaynak: İHA
Polis memurunun çabası genç kızı kurtarmaya yetmedi

Şanlıurfa’da kardeşi tarafından silahla sokak ortasında vurularak öldürülen genç mühendisin, vurulduktan hemen sonra çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde resmi üniformalı bir polis memurunun genç kızı yeniden hayata döndürmek için dakikalarca kalp masajı yaptığı görüldü.
Şanlıurfa’da dün yaşanan olayda özel bir firmada çalışan genç inşaat mühendisi Bahar Hezer, kardeşi H.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Vücuduna çok sayıda bilye şeklindeki pompalı tüfek saçmasının isabet ettiği genç kız, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Genç kızın vurulduktan hemen sonra yerde yatarken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde çok sayıda polisin olay yerine gittiği ve resmi üniformalı bir polis memurunun genç mühendisi kurtarmak için dakikalarca kalp masajı yaptığı görüldü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.