Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 yıl önce işlenen çifte cinayette sanıkların yargılanmasına devam edildi

Gaziantep’te 8 yıl önce aracının içinde öldürülen Esat Sönmez ile Özkan Türker davasının 3’üncü duruşması görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2026 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2026 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
8 yıl önce işlenen çifte cinayette sanıkların yargılanmasına devam edildi

Gaziantep’te 2018 yılında Şehitkamil ilçesinde park halindeki aracının içinde öldürülen Esat Sönmez (30) ile Özkan Türker (19) davası Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada maktullerin ailesi ve avukatları ile tutuklu sanıklar Mehmet B., Mehmet Ali S., tutuksuz sanık Yılmaz Ç., İhsan Can Ö. ve sanık avukatları hazır bulundu. Duruşmada söz alan maktullerin aileleri, suçluların cezalandırılmasını istedi.

Duruşmada savunma yapan tutuksuz sanık İhsan Can Ö., "Benim olayla ilgim yoktur. Maktul bana kardeşimden yakındı. Ben olay anında evimdeydim. Evimdeki kamera kayıtları söyledikleri doğruluyor. Beraatımı talep ediyorum" dedi.

Cumhuriyet savcısı, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini ve eksik hususların tamamlanmasını talep etti.

Dosyadaki kamera görüntülerinin iyileştirilmesi için yetkili yerlere gönderilmesini isteyen mahkeme heyeti, tutuklu yargılama dikkate alınarak bazı sanıklar hakkında zorla getirme emri verdi. Heyet, sanıklar Mehmet B. ve Mehmet Ali S.’nin tutukluluk hallerinin ayrı ayrı devam etmesine hükmederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.