Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Girişim ve Eğitim Derneği’nden Yıldırım’a ziyaret

Gençlik Girişim ve Eğitim Dernek Başkanı Mehmet Satıcı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuncay Yıldırım’ı Ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Gençlik Girişim ve Eğitim Derneği’nden Yıldırım’a ziyaret

Görüşmede Ticaret Odası Başkanı Yıldırım: Gençlerin her zaman yanında olduklarını gençler için atılacak her güzel adımda liderlik yapabileceklerini ifade ettiler.

Gençlerin Girişimcilik alanında ve diğer eğitim alanlarında ticaret odasının kapısının Gaziantep gençliğine her daim açık olduğunu vurguladı.

Gençlik Dernek Başkanı Satıcı; Şehrimizin gençliği için kurum ve kuruluşlarımızın emrinde olduklarını ifade ederken gençlerin iş istihdamı noktasında odadan beklentilerini dile getirirken, Odanın hali hazırda yapmış olduğu çalışmaların harikulade seviyede olduğunu dile getirdi ve Tuncay Yıldırım’a her daim gençlerin yanında olduğu için girişimcilik faaliyetlerinde ağabeyliğini esirgemediği için teşekkür etti.

Verimli görüşmenin ardından Başkan Satıcı, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı M.Tuncay Yıldırım’a hediye takdiminde bulundu.

Yönetim kurulu üyeleriyle toplu fotoğraf çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.