Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Soylu’ya konvoy ve gözyaşlarıyla veda

Gaziantep İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, düzenlenen veda töreni ile yeni görev yeri Antalya Finike’ye uğurlandı. Kaymakam Soylu, binlerce İslahiyelinin katıldığı duygusal veda töreni ve uzun araç konvoyu ile uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2026 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2026 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Kaymakam Soylu’ya konvoy ve gözyaşlarıyla veda

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden Mülki İdare Amirliği Üstün Hizmet Ödülü alan Gaziantep İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, Antalya’nın Finike ilçesi kaymakamlığına atandı. Atama kararının ardından İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, düzenlenen veda töreni ile yeni görev yeri Antalya Finike’ye uğurlandı. Kaymakam Soylu’ya veda programına binlerce İslahiyelinin katıldı, duygusal anları yaşandı. İlçede fahri hemşerilik beratı da verilen Soylu, İslahiye’de fahri hemşerilik beratı verilen ilk kaymakam oldu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Soylu, ilçe çıkışına kadar kendisine eşlik eden uzun araç ve motosiklet konvoyu ile yeni görev yeri Finike’ye uğurlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.