Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Peri’den anlamlı ziyaretler

Makine Mühendisi işadamı Ali Peri Gaziantep siyasi Parti il Başkanlarına anlamlı ziyarette bulunarak başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:58
Kaynak: İHA
Ali Peri’den anlamlı ziyaretler

Ali Peri sabah saatlerinde Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin’i ziyaret ederek Parti teşkilatına başarılar dilediler. Daha sonra Deva Partisini ziyaret eden Ali Peri, öğleden sonra ise İyi Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu’nu ziyaret ederek başarılar diledi.

BEKİR ÖZTEKİN’E ZİYARET

Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin’e sabah saatlerinde ziyarette bulunan makine Mühendisi Ali Peri, Bekir Hoca ile Gaziantep siyasetinin geleceğini konuştular.

HEMŞEHRİMLE GURUR DUYUYORUM

Deva Partisi Şehitkamil İlçe Başkanlığına atanan Murat Demirtaş’ı işyerinde ziyaret eden makine Mühendisi Ali Peri, hemşehrisi ile birlikte Deva Partisi İl Başkanlığına giderek Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya’yı ziyaret etti. Hemşehrisi Murat Demirtaş ile gurur duyduğunu kaydeden Ali Peri Gaziantep siyasetinde güçlü ittifakların olması gerektiğini ifade etti. Ziyaretten memnun kalan Ertuğrul Kaya ise Ali Peri gibi siyasetçiden her zaman Gaziantep’e fayda sağlayacağını kaydetti.

HOCAOĞLU İLE GAZİANTEP SİYASETİNİ KONUŞTULAR

Her siyasi partiye eşit mesafede olan Ali Peri öğleden sonra İyi Parti Gaziantep İl Teşkilatını ziyaret ederek İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu ve Yönetimini ziyaret ederek Gaziantep siyasetini konuştular. Siyasi partilerden çok Gaziantep’in geleceğine ve yönetimine değindiler.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.